söndag 21 februari 2010

Sunday Snowy Sunday

Vilket fantastiskt väder vi har. Stockholm är så fint och till och med solen tittar fram. Nu är det dags att väcka resten av familjen och gå ut.
På helgerna är det mysigt att äta frukost ute, tyvärr är det sällan som Filuren är välkommen men på  Gildas vid Nytorget är även vovvar välkomna. Det var även en Gammelfralla där som fikade med sin matte.

Efter en stadig frukost lämnade jag in förlovningsringen som jag haft hemma för att testa storleken, den var lite för stor och ska justeras innan stenarna kommer på plats.

 
I Stockholm är det tre stycken konstmässor samtidigt, vi gick förbi  Supermarket 2010 på kulturhuset men bestämde oss för att gå till Art anglais istället. Fanns väldigt mycket fint att titta på, skulle vilja ha en av skulpturerna i form av en elefant.
 

På hemvägen tittade vi in på Saturnus Café och köpte deras jättegoda och stora kanelbullar. Hemma blev det fika för hela slanten.
 
Vi passade också på att handla middagsmat på Hermans Ekohandel Råvarorna är super och köttet är fantastiskt. A lagade till en mycket god söndagsmiddag.
  
Bara ekologiskt på den här tallriken.








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar