- Sauterade Dumplings med fyllning av kött och hackade grönsaker -
(serveras med soya-vinägersås och koriander).
- Vietnamesiska rispappersrullar (sommarrullar):
Färska rispapper fyllda med scampi, risnudlar, böngroddar, koriander,
gräslök, basilika, jordnötter och isbergsallad.
- Grön papayasallad med oxfilé. Serveras med noodlehouse-dressing.
(oxfilé, basilika, citrongräs, koriander, isbergsallad, tomater, cashewnötter och färsk chili).
Menyn består bara av goda saker, så man kan lugnt beställa och testa olika saker.
På lördagen tog vi en tur till Nacka Forum, det blev inte så mycket shoppande, men smet in på Jam Jam och köpte en slush och Lakrist.
Till kvällis blev det entrecote och sparris. Mums!
Och sen några avsnitt av The Wire innan vi utmattade tog oss till sängen.
Söndagsmorgonen startades hemma med lyxbrunch, brödet nygräddat från ugnen och kvällstidningarna utspridda över frukostbordet tog vi det lilla lugna innan dagen kunde börja.
(helt plötsligt kände jag mig lite piggare och jobbade tre timmar, jag vet att det var oväntat)
På eftermiddagen träffade jag mina homies på sjöpaviljongen. Vi satt huttrandes i solen och njöt av vårsolen. Jag hade en svan flåsandes i nacken hela tiden och när man minst anade så kom en jättevåg och sköljde ner en. Men vad gör man inte för att få lite sol. Med blå läppar och stela leder, småjoggade jag och S upp till Fridhemsplan för att få igång blodcirkulationen.
Jag tog mig till Tranan på Odenplan och träffade min älskling för en köttbullsmiddag.
Nu är man åter hemma, känner mig utvilad, välgödd och redo att lägga lugna helgerna på hyllan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar