söndag 14 mars 2010

Bröd

Jag älskar verkligen bröd i alla dess former. Det här med GI har gett smörgåsar, mackor, frallor mm dåligt rykte. Om man ska våga sig på en bit bröd så ska det vara så grovt att tänderna riskerar att följa med. Jag skulle kunna äta smörgåsar till frukost, lunch och middag. Variationen är stor och det blir väldigt gott till det mesta.  Det härliga är att det finns andra som också gillar bröd och framför allt att blogga om det. Har ett gäng brödbloggar jag följer och tycker att ni ska göra det samma. Det utsökta och busenkla frukostbrödet på bilden har jag knyckt från den här bloggen pain de martin . Frukosten blev succé! Mina ser ni här under och visst är dom fina. Har bytt ut 1/3 del av mjölet till dinkelmjöl och hade inga pumpafrön så det blev pinjenötter istället. Härligt när man kan höfta lite och resultatet blir super varje gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar